3.8.24

Kuidas on hooaeg läinud?

Blogi tunnistab, et on terve suve logelenud ega viitsinud ühtegi lugu kirja panna. Samas ei ole ka jahimehed olnud just aktiivsed oma lugusid blogile kajastama või pilte saatma. Kokkuvõtte senitehtust saatis Olav Etverk ja tasapisi numbrite kokkuliitmine juba käis. Aga suveunest ärkamine toimus pildi tõttu, mis täna hommikul blogile laekus. Sellist asja juba panemata jätta ei saa.

Aga võtame järjekorras. Metssigu on lastud 33, sokud on saagiks tehtud 13 korral. Nagu ikka, paneme kõik vahvad kütid ja nende saagid püünele.

Henri Viskus sokk ja 4 siga, Urmas Pildre sokk ja 3 siga, Riivo Mesila sokk ja 2 siga, Rain Mesila 2 sokku ja 2 siga, Taivo Villak 3 sokku ja 6 siga, Tiit Mägi 3 siga, Aarne Mesila 2 sokku ja 2 siga, Aivar Saagpakk 2 siga, Olav Etverk 2 siga, Reimo Prants sokk ja 2 siga, Riivo Nael 3 siga, Madis Mets ja Margo Annusvere kumbki 1 siga. Sokud on saagiks saanud ka Toivo Vaik ja Turvaldt Kuusk.

Aga TIIT MÄGI käis ära Ida-Virumaal ja võttis sealt saagiks KARU. Uhke karutrofee sobib kindlasti tema suursugusesse kollektsiooni.

Pildi saatis Tiit Mägi

Vähem kui kahe nädala pärast algab lisaks soku- ja metsseajahile ka hirvelehmade ja -vasikate küttimine. Hakkame nüüdsest asjade käigul rohkem kätt pulsil hoidma. Samas järjekordne palve meie küttidele: saatke blogisse oma pilte õnnestunud jahiretkest. Veel parem kui koos väikese kirjeldusega. Inimestel on ju õigus teada, mis meie metsades ja põldudel toimub!

EDUKAT JAHTI!